SITE DE PREZENTARE

Lasă-ți amprenta online. E esențial.

Ești ușor de găsit?

Dacă nu ești online, răspunsul este nu. Ne ocupăm noi de asta.

Design modern și personalizat

Volumul de clienți va fi întotdeauna legat de design. Trebuie să îți aduci afacerea la standardele de azi pentru a atrage vizitatori. Noi îți construim un site plăcut, ușor de utilizat și adaptat cerințelor tale.

Optimizat pentru mobil

Accesările de pe mobil cresc într-un ritm alert. Ai nevoie de un site care se afișează corect pe smartphone și tableta, iar noi îți oferim întocmai asta.

Sistem de administrare a conținutului

Fără bătăi de cap când vine vorba de administrarea paginilor de pe siteul tău. Cu ajutorul platformei WordPress și prin asistența noastră, vă oferim un sistem de management care să vă ușureze munca.

Pregătit pentru SEO

Search Engine Optimization (SEO) este o ramură importantă a marketingului online. Siteul tău vine pregătit cu tehnici de baza SEO pentru o poziție mai bună în căutarile Google.

Rapid

Viteza siteului este un element important. Utilizatorii sunt grăbiți și vor să acționeze rapid. Nu pierde vânzări din cauza vitezei, lasă-ne pe noi să ne ocupăm.
Ești pregătit sa îți oferi produsul online?
CERE O OFERTĂ

Ce spun clienții noștri

 • Tudor Craciun
  "O echipa proactiva care priveste cu seriozitate toate aspectele ale unei colaborari sanatoase cu clientul. Creativi, eficienti si fericiti sa asculte si sa lucreze cu cerintele colaboratorului. Dialogul decurge usor iar actiunea ceruta se deruleaza rapid cu un raport calitate-pret de exceptie. In concluzie, PixeLime trebuie cu siguranta sa fie pe lista dumneavoastra de optiuni in cazul in care va doriti un website nou sau reimprospatat pentru compania dumneavoastra."
  Tudor Craciun
  Geraico Prodcom S.R.L
 • Daniel Mocut
  "O echipa de oameni tineri, dinamici si deschisi catre nou. Sunt foarte receptivi la cerintele clientului, dar in acelasi timp vin cu propuneri tehnice pentru cea mai eficienta si buna functionare a site-ului. Sunt foarte prompti, rezolvand orice problema in cel mai scurt timp posibil. Este foarte usor si placut de lucrat cu ei, iar rezultatele sunt cele mai bune."
  Daniel Mocut
  Damiris Events
 • "Pe langa faptul ca s-a venit si cu idei proprii (inclusiv suport SEO), designerul a executat toate cererile prompt si conform cerintelor. After-support excelent."
  Vlad Botca
  Cazare in Hateg
 • Japi Adrian
  "Unul dintre cele mai bune rapoarte calitate pret pe care le-am intalnit in domeniul designului. Comunitatea noastra recomanda cu inima pixelime."
  Japi Adrian
  Indungi Romania