PROMOVARE ONLINE

Ți-ai stabilit prezența online. Acum mărește-ți vânzările.

Pagini Facebook

Fii prezent atunci când clienții au nevoie de tine.

Crește-ți notorietatea

8,8 milioane de utilizatori Facebook în România. Te facem vizibil printre ei și aducem clienți noi printr-o strategie construită pe nevoile tale.

Ajută-ți clienții

Îți punem la punct o pagina completă. Vor fi vizibile de la numărul de telefon, adresă și imagini până la meniu, locuri de parcare, orar, prețuri și multe alte informații adaptate afacerii tale.

Cunoaște-ți clienții

Ascultă comentariile și mesajele și poți crește în direcția potrivită, construind în jurul consumatorilor.
Haide să-ți creștem vizibilitatea
VREAU O PAGINĂ

Facebook Ads

Profită la maxim de pagina ta

Valorifică-ți potențialul

Prin reclame atent targetate, îți afișăm reclama utilizatorilor relevanți. Lumea va auzi de tine și vânzările vor crește. Nu pierde potențiali clienți.

Rămâi relevant

Facebook oferă o mulțime de informații adunate de la utilizatorii săi. Printr-o țintire exactă, vom ajunge la clienți relevanți afacerii tale, iar bugetul tău va fi investit inteligent.

Obține ce vrei

Poți alege din mai multe tipuri de reclame. Trimitem vizitatori pe site, îți promovăm evenimentul, colectăm date de contact, lăsăm clienții să afle de oferta ta sau îți promovăm postarea. Toate pe aceeași platformă.
Vrei să-ți vadă lumea oferta?
HAI SĂ VORBIM

Campanii AdWords

Atrage clienți noi prin Google

Rezultate vizibile

Google AdWords este o metodă de promovare online cu rezultate vizbile imediat, dar care trebuie reglate în timp, pentru conversii mai bune și bugete mai eficiente.

Poziții de top

Printr-un buget adaptat și o selecție de cuvinte cheie potrivite pentru căutări, îți ducem siteul pe primele poziții Google. Astfel, nu va crește doar traficul, ci și profitul tău.

Buget controlat

Bugetul pentru fiecare anunț și cuvânt cheie poate fi modificat oricând, de câte ori este nevoie. Îl reglăm în funcție de rezultate în timp și de nevoile tale. Astfel ai un control complet.
Ai nevoie să fii peste concurență
VREAU REZULTATE

Tehnici SEO

Crește-ți organic siteul

Rezultate permanente

Spre deosebire de reclamele plătite, efectele SEO nu dispar - prin mentenanță și îmbunătățiri constante, siteul tău nu-și va pierde locul câștigat.

Mai mulți clienți

Un utilizator efectueaza o căutare legată de domeniul tău - acesta nu se va uita printre mii de pagini. Dacă tu te regăsești printre primele rezultate, el poate deveni noul tău client.

Cu un pas înainte

Probabil și concurența își optimizează siteul pentru motoarele de căutare... sau poate nu? Cu atât mai bine - fii tu cu un pas în față.
Trebuie să fii ușor de găsit
CREȘTE-ȚI RANKUL

Google MyBusiness

Fii prezent

La o căutare distanță

Cu un cont GMB, utilizatorii îți vor găsi mai ușor afacerea, fie că e vorba de o căutare pe Google Maps sau Google Search

Arată ce ai

Pozele și informațiile de contact se afișează direct și simplu. Probabilitatea ca potențialii clienți să te viziteze crește.

Statistici

Pentru a te ajuta să crești, ne folosim constant de statistici. Află cum te găsesc clienții și date despre comportamentul lor.
Te-ai hotărât?
CREȘTE-ȚI AFACEREA