CREARE MAGAZINE ONLINE

Fă pasul următor și vinde-ți produsele direct pe site

Magazine online adaptate cerințelor tale

Poți vinde de la produse fizice până la ebooks. Monetizează-ți ideea prin ecommerce.

Plată sigură

Transferuri bancare sau plăți virtuale securizate. Siguranța clienților tăi este esențială.

Design personalizat

Construim împreună de la început. Tu iei decizia finală în formatul magazinului.

SEO-ready

Nu lăsăm la o parte optimizarea pentru motoarele de căutare. Platforma ta de ecommerce vine pregătită pentru SEO.

Optimizat pentru mobil

Traficul și cumpărăturile de pe smartphone sunt în creștere rapidă. Magazinul tău este pregătit pentru clienții de pe mobil.

Pregătit de lansare

Îți instalăm noi magazinul. Singura ta grijă rămân vânzările (uită-te la serviciile noastre de promovare ca să afli cum te putem ajuta cu partea aceasta).
Ești pregătit sa îți oferi produsul online?
CERE O OFERTĂ

Ce spun clienții noștri

 • Tudor Craciun
  "O echipa proactiva care priveste cu seriozitate toate aspectele ale unei colaborari sanatoase cu clientul. Creativi, eficienti si fericiti sa asculte si sa lucreze cu cerintele colaboratorului. Dialogul decurge usor iar actiunea ceruta se deruleaza rapid cu un raport calitate-pret de exceptie. In concluzie, PixeLime trebuie cu siguranta sa fie pe lista dumneavoastra de optiuni in cazul in care va doriti un website nou sau reimprospatat pentru compania dumneavoastra."
  Tudor Craciun
  Geraico Prodcom S.R.L
 • Daniel Mocut
  "O echipa de oameni tineri, dinamici si deschisi catre nou. Sunt foarte receptivi la cerintele clientului, dar in acelasi timp vin cu propuneri tehnice pentru cea mai eficienta si buna functionare a site-ului. Sunt foarte prompti, rezolvand orice problema in cel mai scurt timp posibil. Este foarte usor si placut de lucrat cu ei, iar rezultatele sunt cele mai bune."
  Daniel Mocut
  Damiris Events
 • "Pe langa faptul ca s-a venit si cu idei proprii (inclusiv suport SEO), designerul a executat toate cererile prompt si conform cerintelor. After-support excelent."
  Vlad Botca
  Cazare in Hateg
 • Japi Adrian
  "Unul dintre cele mai bune rapoarte calitate pret pe care le-am intalnit in domeniul designului. Comunitatea noastra recomanda cu inima pixelime."
  Japi Adrian
  Indungi Romania